Nr 8 is Miyara

Miyara is op 24 maart 2017 hier gekomen, gebracht ook uit Amsterdam, haar vorige eigenaar zou emigeren. Ze heette Fiyara.

Verder is Miyara voorlopig hier om te leren omgaan met de andere katten. Ze is momenteel bang voor hun, blazen en beetje dominant gedrag. Dit gedrag is stukken minder maar ze leert hier ontzettend veel.

Ze is inmiddels gewend maar ze vindt het hier wat te druk en is ze vaak apart en alleen en trekt ze zich terug en slaapt ze dan in de keuken in de zwart wit mandje wat ook haar eigen plek is. Zit er een andere kat in, jaagt ze bijna altijd deze kat er gewoon uit!

Ze weet precies wat ze wil  (sterke wil) en soms heeft ze een kort lontje. Ze heeft duidelijk een ervaren kattenliefhebber nodig om de grenzen te bepalen.

Ze is na de zomervakantie 2018 een herplaatser. Heb je interesse, wil je haar een forever home geven? Ze kan met een paar katten, maar niet in een kattengroep. Stuur een mailtje 😉 Ze is opgegroeid met katten, later alleen opgegroeid in Amsterdam. Ze kan bij katten mits er ruimte is.  Ze loopt je overal achterna. ‘s Nachts slaapt ze in haar mandje, niet op ons bed.

Een lieve aanhankelijke poes van 1 juni 2013, wit met lichtblauwe ogen. Ze kan heerlijk kroelen op haar  tijd 😉  Ze speelt leuk met touwtjes en lijkt relaxend te zijn. Ze lijkt ook veel te horen voor een dove kat. Ik denk dat ze slechthorend is.

Ze is gek op dozen, mandjes en is erg aanhankelijk. 

 de eerste foto’s in de kattenren. Ze was niet stressig.

 foto’s  van de laatste maanden december 2017/ januari en februari 2018

 

Facebook Reacties