Er is nog een opvang die ook mogelijk oudere dove katten kan opvangen.

Zorgeloos Dierenleven is mijn collega. De nood is hoog en hier is de opvang aan huis in de schuur  en ik kan maar 1 of 2 per jaar opvangen. Ik ben heel blij dat de dove katten ook naar Maria kunnen. Ze kunnen herplaatst worden en dit gaat via mij per e-mail. Maria heeft te druk met haar beestenboel.

Maria aan het woord van Zorgeloos Dierenleven:

Ik ben Maria Moria, ik heb een opvang voor katten honden en pluimvee. Ik vang dove katten op omdat ik in de polder in Zeeland woon en dat ze het hier heel goed naar hun zin hebben en ik de ruimte heb.

Ik ben vrijwilliger bij Stichting Zorgeloos Dierenleven in Biervliet. Ik ben momenteel met rennen bezig aan het huis om nog meer dove dieren te helpen. Als dat klaar is mogen er altijd poezels naar mij toe komen. Momenteel zijn dove poezen herplaatst, maar meestal blijven ze bij mij. Dat ligt eraan wat ik met de eigenaren afspreek, sommigen willen ze herplaatst hebben.

Het is wel fijn als je de stichting steunt, al is het maar met 1 euro in de maand, het liefst 12.50 zodat we alle verzorging kunnen geven die nodig is. Ik heb er nu 2 sky en wittow en vele andere niet dove katten. Ik heb geen asiel, ik vang de dieren 24-7 in huiselijke sfeer op, dus ze lopen bij ons door het huis heen en zitten niet opgesloten in kennels of benches.

stichting zorgeloos dierenleven