Herplaatsen:

herplaatsenDat wil zeggen:  voor bijna alle katten die in de noodopvang bij ons komen,  ga ik een goed thuis zoeken.  Deze katten kan kan ik dus herplaatsen.

Voorwaarde is wel dat ik graag contact wil blijven houden met degene die een dove kat een kans, een gouden mandje wil geven en dat deze dove kat definitief bij het nieuwe baasje en/of vrouwtje blijft. De insteek van een ieder die een kansarme dove kat een nieuwe kans geeft is altijd positief. Echter soms zijn er omstandigheden waardoor de kat niet kan aarden in de nieuwe omgeving. Of andersom dat jij niet kan wennen aan de nieuwe bewoner. Misschien liggen jullie elkaar niet. Daarom houd ik graag contact zodat ik je tips en adviezen kan geven. Als het echt niet gaat dan weet je dat er altijd een oplossing is.

De bedoeling is dat je  een herplaatser zelf op komt halen en mij de eerste weken laat weten hoe het gaat. Er moet wel een klik zijn. Daarom is er een maand tot 6 weken proeftijd of langer. Dit hangt af van de kat en van je omgang met de kat.

 

Wil jij graag een kat via mij opnemen neem dan contact met mij op.