Steun ons! Om geld in te zamelen voor de stichting Kat & Doof verzinnen we van alles!

We doen mee aan diverse zogenaamde “affiliate” projecten. Dat wil zeggen, we maken reclame voor een bedrijf op onze website door bijvoorbeeld een link of een banner te plaatsen. Als iemand daar dan op klikt en iets koopt bij dat bedrijf, krijgen wij een bepaald percentage per aankoop.

We hebben de bedrijven waar we dit mee doen, zorgvuldig uitgekozen. In de zijbalk van de website vind je ze terug, maar hieronder staan ze ook.

Je zou ons een groot plezier doen als je dan toch bijvoorbeeld een boek wilt kopen of dierenvoeding nodig hebt, om dat dan bij de bedrijven hieronder te doen, zodat we de stichting financieel gezond kunnen houden. Op deze manier steun je ons en de dove katten.

Agradi.nl Webshop steun ons
algemeen bol.com steun ons