Dag allemaal,

Op zondagmiddag 3 oktober 2021  is op Facebook gehackt door een pedofiel een hacker die zo stom wilde zijn om kindernaakt foto’s te plaatsen op de chatbox van de pagina stichting Kat & Doof en Facebook had meteen mij geblokkeerd met grote gevolgen dat ik nog steeds niet op Facebook kan ( inmiddels 3 weken verder)

Er is snel ook aangifte gedaan bij de politie omdat het strafbaar is naaktfoto’s van kinderen te verspreiden. Bedoeling is dus deze figuur op te pakken en dat hij dit niet meer kan doen.

We krijgen ook steeds af en toe hele vreemde rekeningen via een mailadres. Dit is ook doorgegeven aan de politie, ik weet niet of dit door de zelfde hacker is gedaan , kan toevallig  spam zijn maar ik neem dit wel serieus.

Ik hoop echt mn account terug te krijgen want dat is mn netwerk Kat & Doof mij veel waard.

Duimen maar, bid maar voor een goede afloop,

enne een zieke kat Miller, hij had een ontsteking bij zn mond.  Dus met hem naar de dierenarts gegaan om een AB kuurtje wat hij niet lekker vindt dus het is elke dag een drama om hem te geven en hij eet al niet zo geweldig… gelukkig komt hij in een paar dagen wat aan, hij was nl nl wat afgevallen dus zn gewicht in de gaten houden. op de foto die je hier ziet is net voordat hij met de kuur begon. en keek ook wat verdrietig en was niet erg lekker. gelukkig gaat het nu wat beter

een verdrietige ELsbeth