Dag allemaal,

Wij zoeken een goed onderkomen voor Kenzo. Deze grote goedzak is gechipt en gecastreerd. Het is een witte Britse korthaar van 10 jaar oud. Hij is slechthorend/doof (bekend kwaaltje bij witte katers) en kan NIET samen met honden. Door zijn doofheid is zijn gedrag soms wat anders dan andere katten en zal hij langer de tijd nodig hebben om zich bij een ander thuis vertrouwd te voelen (hij zal zich eerst gaan verstoppen en veel blazen, kan een week duren voor hij uit zijn schulp kruipt,  er komt dus wat geduld bij kijken om hem in begin met rust te laten). Hij houdt wel van wat aandacht, maar is niet dol op aandacht van kleine kinderen. Hij woont nu in een flat, maar gaat graag een luchtje scheppen op balkon.

Wij gunnen hem een plek waar hij de aandacht krijgt die hij verdient, want die kunnen wij hem helaas niet geven. Maar helaas is hij nu tot 3 maal toe teruggebracht (vanwege honden of teleurgestelde kinderen).

We zoeken voor Kenzo een ervaren kattenliefhebber zonder kinderen en honden. Hij is er nl erg bang voor.

Heb je interesse of heb je meer vragen? stuur een mailtje naar info@stichtingkatendoof.nl en je wordt dan doorverbonden met de eigenaar.