Update:

Dinsdag 7 november 2017 is Sense herplaatst en ze woont nu in Sliedrecht. 🙂

Sense (7 jaar en gesteriliseerd) is een aanhankelijk poesje die ook heel graag naar buiten wil. Ze loopt al jaren buiten en is helemaal op haar gemak en ze weet goed met haar handicap om te gaan. Ook speelt ze graag (laser lampje of hengel met veren!) of ze ligt knus bij je op schoot.
Omdat ik noodgedwongen moest verhuizen en nu 2 hoog zit is Sense heel onrustig en ongelukkig ben ik bang. Ik ga regelmatig met haar wandelen (zo loopt gewoon met je mee :)) en laat haar soms snachts naar buiten maar dit is helaas niet voldoende. Hele nachten buiten vind ze niet wat maar hele nachten binnen ook niet. Ze kan het dan echt op een krijsen gaan zetten midden in de nacht (lees: aandacht). Dit is voor niemand leuk natuurlijk en daarom ben ik zoek naar een liefdevol huisje waar Sense lekker naar buiten kan. Ik heb zelf een dakterras maar ook dit was / is niet genoeg..
Wil jij Sense nog wat gelukkige jaren geven? Dan hoor ik graag van je. Ze is trouwens helemaal wit met blauwe ogen.

Mail dan snel naar info@stichtingkatendoof.nl