Dag allemaal,

deze site is niet erg update en er is pas volgend jaar geld om deze te laten onderhouden. vandaar dat sommige banners niet werken

en dat de mail soms niet werkt.. anders mailen naar elsbeth.koppelman@gmail.com als je vragen hebt.

we zijn ook te bereiken via facebook en sinds kort ook via instagram

we zijn hard aan het sparen voor de zonnepanelen want de energierekening is erg hoog dit jaar na aanschaf gaat dan deze site in onderhoud.

verder gaat hier zijn gangetje, er is nu een kat minder. Mentos is op 30 juli 2022 overleden. hij had  de laatste tijd veel apart gedrag veel terugtrekken en vooral tegen Mandy was hij heel fel. naar mij was ook hij steeds minder lief maar eten deed hij goed en plassen/poepen deed hij buiten. Hij is 8 geworden. Hij was al niet makkelijk in zn karakter. naar anderen was hij vaak jaloers en met goede buien ging het op zich goed. naar mij was hij wel heel lief. ik denk dat hij  op den duur ziek was in zn hoofd. Dit ging heel snel eigenlijk. want terugtrekken was op zich  in een hele korte periode.

het is nu bijna 3 maanden verder en ik merk in de groep dat  de rust weer terug is in de kattengroep en Morris is stukken liever want hij was broertje van Mentos ( zwart en horend)  en aanhankelijker.

deze foto samen met Micca. dit klikt wel heel goed.

nu  een elftal katten te weten: Morris, Merah en Micca horend

en dove katten zijn nu: Muppy, Merah, Milou, Miyette,  Mocca, Mees&Merel  en Mandy.

in memoriam: Madelief (mei 2019),Mario ( mei 2020) Miller  (november 2021)

in memoriam: horende katten: Tijger (november 2004), Molly ( januari 2018) , Snoopy ( mei 2014)

nog een fijne dag verder, groet Elsbeth & Cats M’s.