Vandaag is nieuwsbrief nr 8 de deur uit gegaan!

Erg leuk om te doen, tot nu toe is me gelukt er een per maand te versturen ūüėČ Stof genoeg!

Update  van de kattenbende:

Muppy is weer de oude, happy pluisje! Metacam doet zijn werk en ze is niet meer zo bank- hangerig en loopt sinds gisteren niet meer mank. Gelukkig! Haar vacht ziet er ook beter uit, meer verzorgd en ze lijkt wat afgevallen te zijn.

Myko is ¬†nu 2 weken hier, is ¬†minder onzeker. Hij loopt de hele dag achter mij aan en ligt graag naast mij op de bank en geeft mij graag knuffels ! Zo’n schatje de lieverd!

Daarnet was er een ruzie, een soort van plagerij tussen Myra en Mentos & Merah en Myko deelde correctietikken uit bij de plagers! Wow! Hij is net als Madelief een aanwinst voor de kattengroep hier!  Helaas is hij bang voor vreemden, mensen die hij niet kent maar ik denk wel dat het goed komt! Rent hij snel naar de kattenverblijf waar hij soms daar slaapt in een kattenhuisje van pluche. Veilig schuilen en bovendien lekker warm!

Myenka is meer happy, ze was de laatste tijd erg down en in zichzelf gekeerd. Een nieuwe kat zorgt bij haar voor stress; moet iedere keer wennen.  Daardoor plast ze in haar mand. Ook  heeft ze alle kenmerken van een autisme in zich. Ja inderdaad bestaat bij katten al is er bijna een onderzoek naar gedaan:  jammer genoeg! Het is de komende tijd kijken of zij hier gelukkig is en tevreden en kan blijven.

De meisjes Maya en Marya kunnen met regelmaat irritant: ¬†dagen ze een andere kat uit, tikkertje bijvoorbeeld en daar verschijnt Madelief en ze deelt tikjes uit. Het helpt maar deze dames zijn pittig van karakter! Gelukkig zijn ze leuk en lief dat is zeker! ūüėČ

Geen vrienden meer bij Mylo en Mentos wat ik erg jammer vindt! Maar Mylo is een zelfverzekerde kater geworden. Al sproeit hij vaak wel als hij zn zin niet krijgt. ¬†Mentos slaapt graag bij mij net als mn oudste kat Molly, maakt hij vaak ¬†‘s morgens vroeg me wakker en geeft knuffels! Dat lukt Mentos iedere keer mij wakker te krijgen, dufeltje! ¬†Trouwens Morris doet precies hetzefde; ze zijn niet voor niets broertjes…. hahahaha!

Miyara  heeft een sterke wil, moppert snel en is niet zo weg van andere soortgenoten! Ze is heel veel buiten! Het leren om te socialiseren zal meer tijd kosten bij haar ,vermoed ik. Ze is nu 5 jaar en teveel alleen geweest, denk ik.

De nieuwe kartonnen meubeltjes waren vandaag erg in trek! Vooral Mentos en Merah vonden het een fijne plek om uit te proberen!