Muppy

Muppy is gelijk met Myra hier gekomen uit Amsterdam, gebracht door Daphne. Dat was op 13 juni 2016. Ik kwam haar op spoor op Marktplaats, ze was voor een hoge prijs te koop wat ik wel vreemd vond. Ik kwam in gesprek met de vorige eigenaar en ze bleek een enorme rugzak te hebben en daarom is ze geen herplaatser. Ze was overheerst door een dominante kater waardoor ze heel bang was geweest. Ze zocht vaak of heel hoge plekjes op of kroop weg. Daarvoor had ze ook al geen goede start, kwam uit een pretnestje. Meer ga ik niet op in.

Zij heeft net als Myra prachtige ogen, odd eyed ogen. Ze is half doof, sommige geluiden hoort ze niet. Ze is geboren op 23 mei 2015. Ze is een mix Turkse van, de kleinste kat hier, toch weegt ze nu 4,2 kg. Ze is soms heel erg druk in gedrag, dan vliegt ze door de heel de kamer en gooit dingen om, ze maakt helaas af en toe ook dingen kapot. Dit is gelukkig niet elke dag zo. Ze kwam hier niet geholpen aan, dus is ze hier gesteriliseerd. Toch heeft ze een lief karakter en kan leuk spelen en is een fotomodelletje! 😉 Ik heb echt een hoop foto’s van haar!

Muppy bleek gek op mijn man Cor te zijn, Ze was ook zijn zorgkatje in zijn laatste dagen. Heel bijzonder! Ze heeft alleen echt lang moeten wennen aan haar tuigje. Dit duurde echt een paar weken. Muppy was zo blij hem te zien en te ruiken!

hier had ze een zwempakje aan omdat ze steeds aan haar buikwondje likte.

  Ze mochtvoor het eerst mee naar Cor. Toen Cor overleed mist ze hem heel erg. En heel bijzonder want hoe wist zij dat Cor overleden was want hij woonde toen al 5 maanden niet meer thuis. Ik denk door zn kleren die ik meenam naar huis. want de dood heeft toch haar bepaalde geur.

Nu gaat het gelukkig weer goed met haar.  Ze is een gevoelig katje en kan niet goed tegen drukke katten bleek later bij Mette.

Meer weten hoe het hier gaat met haar? Sponsor haar maandelijks en je krijgt elke 2 maanden een verslagje met foto’s  😉