De stichting Kat en Doof zet zich in voor de dove kat in het  binnen- en buitenland. Maar de kosten zijn hoog.

Veel van dove katten zijn vaak niet geneutraliseerd waardoor ze als ze aangeboden worden een gevaar lopen om in het illegale circuit terecht te komen. Fokken met dove kat is niet zo verstandig.

Ook is de rugzak van een dove kat vaak erg zwaar en complex, een trauma is niet niks. Ik doe mijn best om te helpen en elke kat is weer anders per benadering.

Wij vangen alleen bij hoge nood op, we zorgen dat ze geneutraliseerd worden en waar nodig gesocialiseerd worden. Soms moeten ze ook nog gechipd, gevaccineerd worden. Dit kost geld en daarom is er adoptie op afstand voor de mensen die om welke reden dan ook zelf geen kat kunnen of willen nemen. Omdat je gewoon dol op dieren bent en of je deze stichting graag een warm hart toedraagt.

De donaties worden gebruikt voor dierenartskosten, vervoer, kattenvoer, kattengrit, in-enten en of castratie, wat extra lekkers of speeltjes.

U ontvangt dan regelmatig een leuke fotoverslag via de mail met verhaaltjes via de email.

Op dit moment ( 19 juni 2019) zijn er 9 dove katten, te weten : de katers , de witjes Mentos, Mylo, Mario en Anbar  hij krijgt nog een andere naam)  en de enige kleurige kat Mocca en de poezen Myra, Muppy, Milou en Miyette.

Verder wonen nog 3 horende katten: een zwartje , Morris broertje van Mentos , een rooie Merah, zusje van de overleden Madelief en Micca de langharige wit met grijs.

Geef per email, info@stichtingkatendoof.nl  dat je graag wilt steunen per maand, per kwartaal of per jaar

Meer informatie over de katten zie: https://www.stichtingkatendoof.nl/adoptiekat-op-afstand/

Bedrag is 5 euro per maand, per kwartaal 15 euro of per jaar 60 euro.

Het is ook mogelijk een doe kat apart te adopteren op afstand, geef dit per mail welke kat.