HIER EEN DONEERLINk:

https://tikkie.me/pay/4ijafucc8rhjohm1o1k1

 

Hallo lieve mensen,

Ik wil voor Tau en Kanu en Patricia een doneeractie gaan organiseren,…waarom?
Haar bijzondere situatie raakt mij en ik krijg  het niet meer uit mn hoofd, na de vele gesprekken via apps en e-mails is er een hoop duidelijkheid over de achtergrond van beide katjes en haarzelf.
in het kort , (anders wordt het verhaal zo lang); Patricia heeft zoveel meegemaakt.
Patricia heeft een tijdje in Mexico gewoond en is weer terug in Nederland met twee geredde katjes, ze had haar woning in Amsterdam nog aangehouden en bleek bij thuiskomst hele woning leeggeroofd te zijn.
De vliegtocht was super traumatisch voor beide katjes en peperduur , en toen  bleek dat beide katten ondanks de vaccinaties geen bloed testen hebben gehad, maar alleen voor hondsdolheid, ivm reizen,
Nu hebben ze recentelijk alle tests gehad en gelukkig was de uitslag negatief.
Een hoop geld kwijt dus en Amsterdam is ook niet goedkoop dus ze is ook op zoek naar andere woonruimte.
Wel hebben beide katjes nog wat gezondheidsproblemen door trauma. dit zal met de tijd vaak wel goed komen. Patricia kampt  zelf ook met erge mentale problemen waar ze hulp voor zoekt.
Ze kon de katten niet achterlaten in Mexico, waar er vreselijk wordt omgegaan met dieren.
Toen ze Tau kreeg kwam ze er later achter dat Tau doof is en albino. Een lief wit zorgkatje  (1 jaar oud) die geholpen moet worden met eten voeren, omdat ze moeilijk dieptes kan zien van dichtbij.
Ze  is opgegroeid met Kanu die nu bijna 1,5 jaar oud is . Ze is een moeilijke eter maar o zo lief.
Kanu is een mooie lieve cyperse kater die verknocht is aan Tau en andersom , beiden zijn ze dol op knuffelen. Patricia kan niet meer voor ze zorgen, omdat ze het financieel niet meer aan kan maar ook aan haar eigen mentale gezondheid moet werken, na veel meegemaakt te hebben de afgelopen 2 jaar.
Ze van elkaar scheiden is geen goede optie maar ook niet in een asiel, daar  zouden ze erg ongelukkig van worden, na alles wat ze al in hun jonge jaar hebben meegemaakt.
Het liefste had ze ze zelf gehouden maar ze moet ook aan haar gezondheid denken en hulp zoeken. Daarnaast lukt het financieel nu ook niet om voor ze te zorgen.
ik weet uit ervaring dat het vreselijk moeilijk is om een passend thuis te vinden voor beide waar men ook veel thuis is en veel geduld heeft.
Mocht jij zo’n  persoon zijn? Stuur dan een mailtje ( elsbeth.koppelman@gmail.com)
en wie weet kan je op kennismakingsbezoek gaan bij Patricia in Amsterdam en wie weet woont dit leuke stel dan binnenkort bij jou!
Doe je ook mee?
Al is het een euro en alle beetjes helpen!
Dank je wel!
Het streefbedrag is 500 euro dat is voor de dierenartsrekeningen van 19 en 25 maart en 2 zakken kattenvoer zodat ze voorlopig vooruit kan, tot ze een goeie plek heeft gevonden voor hun.

ik zal hier onder regelmatig een update geven de stand van de donaties.

ps foto’s van Kanu en Tau lukt mij hier niet te uploaden, dat wordt steeds geweigerd. dit kan ik uiteraard naar je sturen bij interesse. Tau is wit met lichtblauwe ogen, en Kanu cyperse grijs met groene ogen.

Hartelijk dank!!