Lilo is een dove, van oorsprong Griekse, dame van 5 jaar oud die sinds 2 maanden bij mij woont.
In deze 2 maanden heb ik alles geprobeerd om Lilo en de andere 3 katten aan elkaar te laten wennen wat niet gelukt is.
Zodra Lilo 1 van de anderen ziet gaat ze vol in de aanval. 2 van de 3 laten tijdens de aanval uit pure angst hun poep en plas lopen.
Dit is het mij naar hun toe niet waard. Ook vind ik het naar Lilo toen niet fair want Lilo woont al 2 maanden in de slaapkamer terwijl ik merk dat ze ook graag in de woonkamer wilt zijn. Helaas gaat dit niet omdat de andere 3 hier zitten. Lilo moet dus ergens geplaatst worden waar geen andere katten zijn. Bij de vorige eigenaresse woonden honden en heb begrepen dat ze daar wel mee overweg kon.

Lilo is lief, aanhankelijk, doof, speels ( speeltjes krijg je mee). Lilo slaapt graag bij mij op het bed, niet in mandjes, of op haar krabpaal van 2 meter hoog waarin ze een mooi uitzicht heeft over de straat. Ze is ook graag buiten dus een afgeschermde tuin / katten ren is een must.

Ik zou het fijn vinden als ze in de buurt van Enschede een nieuw huisje met tuin vind en dat ik haar af en toe mag bezoeken en dat we foto’s kunnen uitwisselen.

Nogmaals, ik weet niet zeker of ik afstand wil doen. Ik heb mezelf een half jaar gegeven maar na 2 maand weet ik het al niet meer ik gun mijn 3 andere katten weer hun normale leven en ik gun Lilo een leven waar ze voldoende aandacht krijgt en waar ze gewoon rond kan lopen door het huis en naar buiten kan wanneer ze wilt. Ik kan dan beter nu afscheid van haar nemen als over een half jaar.

Ik zoek dus een huisje met afgezette tuin/kattenren waar ze alleen woont zonder andere katten. Bij de vorige mensen woonden 2 kinderen van onder de 10 jaar. Lilo was dikke vriendjes met het zoontje die 9 word komende maand. En ik zou het fijn vinden als ze in de buurt van Enschede / Twente geplaatst word en dat we onderling contact kunnen houden over Lilo.

 

Heb je interesse of heb je vragen? stuur een mail naar info@stichtingkatendoof.nl