Update: Marry is per 29 december 2018 herplaatst en woont nu in Oud Beijerland.

Marry is een mooie en lieve  dove poes met een pittig karakter . Ze is bijna 5, Ze is van februari  2014  die een slechte start heeft gehad in Griekenland en helaas ook in Nederland in 2016. en sinds eind november 2017 is ze in de opvang Kat & Doof terecht gekomen . Ze is te adopteren via Sappho Stray cats.

Ze is vlo vrij, ontwormt, volledig ingeënt, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd. Nu is het tijd voor een permanent  rustig huisje zonder teveel prikkels of stress waar ze alle benodigde zorg krijgt en van een heerlijk lang leven mag genieten.

Haar doofheid betekent dat ze niet los buiten kan leven. Een afgesloten balkon of tuin is daarom een vereiste. Ze is geen typische buitenkat, maar ze is wel nieuwsgierig als ze hier buiten is. Ze is best ondernemend. Deze dove dame kan aardig wat decibellen produceren, het is daarom belangrijk dat haar nieuwe baasjes dit accepteren. Ook geeft ze aan als ze aandacht wil. Ze is soms heel aanhankelijk en soms is ze heerlijk rustig en kruipt ze graag in een Ze heeft 2 mooie kleurige ogen, blauw en groen.

Wat heeft ze dus nodig:

  • ervaren geduldige mensen die veel thuis zijn en tijd voor haar maken,ze heeft nl een flinke rugzakje.
  • een huis met afgesloten tuin of balkon

De vergoeding voor Marry bedraagt €150. Denk je deze lieve schat een gouden mand te kunnen geven, neem dan via een e-mail, dat is elsbeth.koppelman@gmail.com

contact op. Vertel hierin alvast wat meer over wie u bent/jullie zijn, de woon- en leefsituatie en waarom de keuze op Marry is gevallen. Wij vertellen u dan ook graag meer over de plaatsingsvoorwaarden.  Er vindt eerst huisbezoek plaats. Er is een proeftijd in overleg met begeleiding. We hebben het graag dat Marry goed terechkomt .