Update, 28-4-17  herplaatst bij Anne Buschman en Milan, dove kater Blue

Mitchell, hij is doof, wit met groengele ogen, is vanaf heden te adopteren en dus klaar om herplaatst te worden. Hij is begin augustus 2016 hier in de opvang gekomen en hij is al aardig gewend om in de groep mee te komen. Dat was wel erg wennen voor hem, want hij is niet opgegroeid met katten, honden of kinderen. Ik weet dus niet of hij bang is voor een hond of een kindje. Hij is vaak bang voor vreemden en snel schrikkerig. Hij is een leuke kater die graag speelt.

UPDATE: er komt zaterdag 29 april een meisje naar hem kijken uit Belgie! Spannend!

Mitchell
Mitchell

Hij slaapt vaak zo op zijn neus. 😉

Mitchell zoekt een blijvend thuis, een gouden mand waar hij hopelijk eventueel met een maatje heeft om mee te spelen. Hij is dol op (samen) spelen en hij kan goed alleen zijn maar hij is ook dol op aandacht, maar ook dol op broodkorstjes!

Mitchells 4e dag bij ons
Mitchells 4e dag bij ons

Een lief vriendelijk en leuk ventje, een kater van ruim 1, 5 jaar oud. In mei 2017 wordt Mitchell 2 jaar. Hij is gecastreerd, recent gevaccineerd en ontvlooid. Hij kan bij 1 of 2 katten maar niet in een groep want dan wordt hij drukjes.

Adoptiegeld is 150 euro. Heb je interesse of wil je meer informatie of meer foto’s: stuur maar een e-mail. Zo nodig kan ik je blijven begeleiden en contact houden.