De tijd vliegt!! Muppy is alweer 4 maanden hier samen met Myra. Beiden kwamen uit Amsterdam.

Muppy is hier de kleinste, witte half dove kat, en na aankomst hier geopereerd waarbij haar baarmoeder is weggehaald i.v.m. een ontsteking. Ze moest toen een kleine 3 weken een rood pakje aan want ze likte door de stress steeds de operatiewond open. Het pakje vond ze vreselijk. Muppy  is ruim 1½ jaar en heeft odd eyes ogen, erg groot in haar te kleine koppie en kan soms vreselijk druk zijn. In het begin kon ze zo schreeuwen om aandacht en haar geluid was niet echt vrouwvriendelijk.

Muppy is helaas ook goed in dingen kapot maken zoals  een orchidee in een pot, of een mok van de aanrecht gooien wat soms dan kapot valt. Ze is dol op eten en in de keuken weet ze precies waar het eten te vinden is nl. in de koelkast! Ze kan zelfs het keukenkastdeurtje openkrijgen! Ik ben daar niet echt blij mee dat snap je wel. Ze kruipt er overal ergens in en dat geeft vaak leuke kiekjes.

Muppy is snel tevreden met een lege doos, een zuigrietje en of een ballenbaan. Daar is ze wel even zoet mee. Ze wordt steeds aanhankelijker, zeker nu het kouder wordt buiten en ze is dan ‘s nachts vaak te vinden in m’n nek, ha, ha, 😀 Lekker warm!

 

2016-08-19-22-29-26