HET JAAR 2018 is bijna VOORBIJ!

Vandaag is 31 december 2018 en wat is er ontzettend veel gebeurd hier in het huize Kat & Doof!
Een behoorlijk heftig  jaar 🙁
Eind januari overleed Molly (horend) van ruim 18 jaar
en mn geliefde echtgenoot Cor overleed zo onverwachts in de hinderende hitte zomermaanden, in juli 2018. Hij was ook een dierenliefhebber, vooral Muppy was graag bij hem. Wat is het gemis groot, ook Muppy was er erg van streek en andere katten ook wel op hun manier.
Tweetal katten, Miyara in augustus en Marry in december zijn herplaatst en zijn super gelukkig in hun nieuwe huis zonder dieren.
De kattengroep groeit gestaag, zo zijn onverwachts op mijn pad gekomen: in juli kwam Micca (een horend HB, gered van de broodfok) uit Middelharnis. Voor de kattengroep zijn ook horende katten belangrijk. Eind januari overleed Molly (horend) van ruim 18 jaar  en in oktober uit Griekenland in de opvang: Miyette, een lief klein katje. Half december kwam Miller (Milly) uit Etten Leur onverwachts in de kattenopvang om hem te leren socialiseren en uiteindelijk te herplaatsen.Hij is hier nu veilig en niet meer bang voor honden.
Miyette bleek ontzettend een sociaal en een lief karakter te hebben wat ook belangrijk is als voorbeeld voor andere katten. Ze is maatjes vooral met Micca. Ik heb haar ook daarom geadopteerd. Ze heeft een ontzettend veel meegemaakt en bijt nog wel af en toe.
Omdat de kattengroep toch blijft doorgroeien, stijgen de kosten ook en nu ik van 1 inkomen moet gaan leven, en ander werk moet gaan zoeken, gaan er ook een paar katten weg in 2019 en ik hoop in 2019, in het nieuwe jaar weer veel voor een dove kat te mogen betekenen!
Kijk hier hoe je ons kan steunen
2018 we zijn doof, we horen de knallen lekker niet ! 😉