Hiep hiep hoera, Milou is jarig net als ik vandaag, zij is nu 8 geworden en ik 48 jaar. God is goed voor ons!

milou

 

en omdat ik mn geliefde Cor nog maar kort geleden verloren heb, is mijn verjaardag nu niet leuk maar maak het een beetje goed om een teamer te zijn:

en steun zo mijn werk voor dove katjes met slechts 1 euro per maand.

elk dove kat verdient een kans,ja toch?

uitleg: https://stichtingkatendoof.nl/uitleg-teaming-in-het-nederlands/

stand is nu 38 teamers, het zou fijn zijn als er een paar bij komen. Wat zijn teamers? Met elkaar steunen jullie Stiching Kat en Doof. Dit om zoveel mogelijk dove katten een beter leven te kunnen geven. Voer, verzorging, de dierenarts, mandjes maar ook indirecte kosten zijn duur. Help mij de katten een beter leven te geven en meld je aan.

dank je wel!

tenslotte wens ik jullie: alle goeds voor 2019, een gezond en een diervriendelijk 2019. Ook namens Milou.

 

.