Het is even stil geweest de laatste tijd en er is veel gedaan in de afgelopen maanden om geld in te zamelen voor een nieuwe ren.

er is verkoop van mooie verjaardagskalender en een kalender 2020.  ook zijn er linnen tassen met de logo Kat & Doof te koop. ( dit meer info in een ander bericht)

De vorige maand  er is hard gewerkt  door de timmerman Leon . Hij heeft een nieuwe schuifdeur en een grote opbergkast gemaakt. Het schilderen is door mij gedaan en nieuwe lampen opgehangen. Die grote kast is handig om grote partijen kattenvoer en kattengrind in op te bergen.

De huidige ren is opgeknapt met dezelfde kleuren als de nieuwe ren.  Met de kleuren  antraciet, mintgroen, wit, lichtblauw, Engels rood, Rose en lichtgrijs.

Deze nieuwe ren  erbij was ook mijn wens die uiteindelijk ook in vervulling gegaan is. Gedacht was voor de vakantie -gangers, om bij te verdienen want opvang en verzorgen van gemiddeld 15 katten kost heel veel geld. maar nu leven we in een onwerkelijke tijd door de gevaarlijke virus Corona.

En op mijn beurt wil ik dan dove katten opvangen die uit huis moeten voor een langere periode,  tijdelijk als de baas  cornova virus heeft en heel ziek is en in het ziekenhuis ligt. dit kan zomaar 3 weken lang duren en daarna nog herstellen gaat ook tijd inzitten.

En er verder NIEMAND in de omgeving of familie die de katten kan opvangen. ECHT niemand verder dan wil ik je wel helpen tijdelijk opvangen.

Verder afwerken komt later wel weer, dus een nieuw project (muurschilderij, nieuwe plinten en verder afwerken enz enz enz)

dus… je dove kat ( ten) mag komen met zijn eigen mand, eigen kattenbak met  voldoende grind, eigen eten.. maar wel in goede gezondheid.🐈 met goede

 

afspraken en bereikbaar zijn en de besmetting naar mij toe. maar ik voel met mn 💗dat dove katten ook geholpen moeten worden.

wegens de ruimte kunnen een paar komen.😇

 

en voor alle duidelijkheid, er is altijd plek voor een dove kat in nood! maar vol=vol