Dag allemaal,

vandaag ben ik verder gegaan met de weblog en Flip is zo aardig mij te helpen als ik wat problemen heb. Ik ben niet zo ster in het maken van een website.

Update Minty: ze is bijna 6 weken hier en ik zie haar meer opbloeien met ontstressen.
ze wordt steeds meer ondernemender en is graag buiten of binnen. ze is lekker wat aangekomen.
de laatste dagen slaapt ze graag op een schapenvacht die op een poef ligt die ik boven naar beneden heb gehaald en in onze slaapkamer heb neergezet. daar kan ze zich terug trekken.

Update Mylo: hij loopt sinds gistermiddag achter mij aan en loopt overal mee. Net als Mentos en Morris . Mikky deed het ook voorheen als kitten, maar nu is ze een lekkker verlegen en een makkelijke poes.

Mentos en Morris vonden het eerst maar niks, Mikky vond het allemaal maar spannend. Molly houdt het allemaal goed inde gaten en ze laat merken dat zij de baas is in huis! Ondanks haar leeftijd zit ze goed in haar vel  en is ze best actief.

Tot zover!