Hoi!

Vanmorgen begon mijn dag goed met de melding dat Tinka Snowy van Irene en Iko wil adopteren.

Ik had dit gisteren beide partijen bij elkaar gebracht  na een reactie van Tinka op mijn site, deze site dus dat ze een dove kat wil adopteren. Snowy komt dan dinsdag  al bij haar en voor beiden is het een spannende tijd! Ik wens Tinka heel veel succes met haar nieuwe kat!

Vanmiddag waren ook weer op Marktplaats een aantal dove katten te koop, 2 advertenties viel mij gisteren al op en had ik contact opgenomen met de ene die een doof kitten van 4 maanden te koop aanbiedt voor 175 euro en de andere  een dove kitten van 8 weken oud voor 350 euro. Ik werd daar niet blij mee: zo ga je toch niet met dove katten onderhandelen en of heel vroeg bij zijn moeder weghalen. Vandaag zag ik beide advertenties niet meer. Hopelijk komt het goed met beide kittens.

Later  deze avond wilde Auktje haar dove kat Maartje toch zelf houden, ze is geen herplaatser meer. Ze is toch erg gehecht aan haar en met nieuwe tips wil ze het weer proberen. Heel fijn!  We houden dus contact met elkaar!

Vanmiddag toen ik thuiskwam zag ik dat 2 tal katten lief in het zonnetje liggen te slapen. De zonnescherm was niet naar beneden wegens de harde wind. Ik kon niet laten om een paar foto’s te maken, zo lief!

Madelief & Muppy