Het is weer een paar dagen verder, er is ook veel gebeurd!

Muppy heeft zich verstapt en loopt nog een beetje mank. Gisteren ben ik met haar naar de dierenarts gegaan omdat het na 5 dagen nog niet over was. Ze kreeg Metacam mee, dat is tegen ontsteking en de pijn en het gaat nu al weer wat beter!

Gelukkig maar! Ik heb haar meteen laten in enten.

Molly mocht ook mee. Bij haar is helaas een tumor geconstateerd bij haar ribben. Het is gelukkig aan de buitenkant  en ze is nog niet ziek van. De behandeling daarvan doe ik met Cannabisolie. Ze krijgt dit al dagelijks ivm haar botkanker. Molly is niet doof en ze is de oudste hier in de kattengroep. Superlieve oma poes van 16,5 jaar en daarom is opereren te riskant. Helaas:-(

Met de andere katten gaat het gelukkig goed. Ze zijn veel buiten in onze tuin die omheind is maar als het hard regent, rennen ze hard naar binnen! 🙂

Met de Griekse kater Myko(ros) gaat steeds beter met het wennen, wat een lieverd is hij toch! Hij is nu bijna 2 weken hier!

Hij vind het hier in Nederland best koud want dan kruipt hij weg in een lekker warme hol, een kattenhuisje bij een krabpaal.