IHallo,
Ik zit met mijn handen in het haar. Ik heb mij 2 jaar geleden ontfermd over een dove witte kat, Louis. Hij was toen al 2 jaar en zat alleen op een zolder. Dat vond ik zielig. Dus een thuis gegeven. Hij is nu 4 jaar oud.
Thuis kwam ik erachter dat ik voorgelogen was en Louis niet zo’n makkelijke kat was. Maar…ik dacht met veel geduld verandert hij wel. Niet dus. Geprobeerd met (mijn) gebarentaal, plantenspuit (alles werd nat en Louis schudde zijn kop een keer en ging door waar hij mee bezig was). Wat ook wel weer grappig is.
Ik heb ook een geadopteerde hond uit het buitenland. In het begin ging het goed, maar tegenwoordig gaat de hond soms achter Louis aan. Louis is niet bang voor hem, blaast gewoon terug. Ik kan ze niet alleen laten.
Louis kan omdat hij immers niet kan horen, hier niet los naar buiten, hier is te veel verkeer. Hiervoor hebben wij als oplossing een kattenren, is niet zo heel groot. Hij kan via de slaapkamer naar zijn rennetje, dus als het regent kan hij naar binnen.
Als hij in de woonkamer is klimt hij overal op, gooit alles op de grond.
Het ergste van alles is nog dat hij bijt, niet van die love beten, maar een stuk harder. Hij zit dan ook voor het grootste deel van de dag alleen in de slaapkamer, terwijl ik hem juist in huis heb gehaald zodat hij niet alleen hoefde te zitten.
Nu wil ik doen wat voor Louis het beste is. Ik ben dus op zoek naar iemand die buitenaf woont, waar weinig verkeer is, zodat hij daar wel lekker naar buiten kan.
Onze hond is een getraumatiseerde mishandelde gehandicapte hond van 10 jaar uit Spanje. Die is nog wel wat te leren, maar het heeft ons 2 jaar gekost om hem enigszins te socialiseren. Er is 2x een therapeut bij geweest.
Helaas kan ik Louis niet geven wat hij nodig heeft, daarom zoek ik een ander gouden mandje voor hem, waar men veel geduld met hem heeft en waar hij naar buiten kan. Hij is opgegroeid met 2 andere katten, maar de laatste 2 jaar was hij enige kat. Met groet Betsy Hij is een middelgrote slanke kat en hij heeft lichtgroene ogen, sommigen vinden ze lichtgrijs.
Met vriendelijke groetjes Betsy
reacties kunnen gestuurd worden naar info@stichtingkatendoof.nl