Kijk eens hoe lief.. 
Bij wie mag ik komen wonen..?

Ik ben lieve Mette, een prachtig klein sneeuwwit poesje van ruim 1,5 jaar oud. (ik ben geboren op 1 april 2017)
Zoals je ziet ben ik erg mooi, en daar ben ik mij van bewust met mijn lichtblauwe ogen.
Ik ben ook nog eens een hééle grote schat! In Dirksland, in een gastgezin, opvang Kat & Doof leef ik  nu alweer 10 maanden in een grote groep, maar ik voel me nu helemaal happy, en ben klaar voor mijn ‘furrever home’
Ik ben dol op kroelen, spelen, slapen op mn ruggetje en vooral op eten!
Tegenwoordig deel ik mijn plekje niet graag meer met veel soortgenootjes, ik ben een echte prinses, die haar mens(en) graag liefst voor zich alleen wil.

Ik word heel graag geaaid, en ben dol op aandacht, daar geniet ik volop van en als je me dat geeft, wijk ik niet meer van je zijde. Ik lik dan graag je vingers, je handen. Ik wil graag een thuis, waar een  sociaal soortgenootjes van mij zijn, en waar ik naar buiten kan in een veilige tuin of minimaal een veilig balkon. Ik ben gesteriliseerd, geënt, ontwormd en ontvlooid en gechipd.

Wie gunt mij dat thuis dat ik zó verdiend heb?
Je krijgt er een héél lief vriendinnetje voor terug.

Voor meer informatie of bij interesse, aarzel niet en neem contact op via info@stichtingkatendoof.nl

 

 

Facebook Reacties