Update:

Mette is samen met Myenka herplaatst op zaterdag 1 juni 2019. Ze wonen net als die andere dove kater van een paar jaar terug die ik via via heb herplaatst ook bij Maria Moria in  Zeeland. Gezellig bij de andere 5 katten apart in een ruimte met een grote ren! Daar is meer rust voor hun beiden.

……Ik ben Mette. Kijk eens hoe lief.. Bij wie mag ik komen wonen..?

Ik ben lieve Mette, een prachtig klein sneeuwwit poesje van ruim 1,5 jaar oud. (ik ben geboren op 1 juni 2017)
Zoals je ziet ben ik erg mooi, en daar ben ik mij van bewust met mijn lichtblauwe ogen.
Ik ben ook nog eens een hééle grote schat! In Dirksland, in een gastgezin, opvang Kat & Doof leef ik  nu alweer 7 maanden in een grote groep, maar ik voel me nu helemaal happy, en ben klaar voor mijn ‘furrever home’
Ik ben dol op kroelen, spelen, slapen op mijn ruggetje en vooral op eten!
Tegenwoordig deel ik mijn plekje niet graag meer met veel soortgenootjes, ik ben een echte prinses, die haar mens(en) graag liefst voor zich alleen wil. Ik wil graag dat men mij Mette de prinses noemen.

Ik word heel graag geaaid, en ben dol op aandacht, daar geniet ik volop van en als je me dat geeft, wijk ik niet meer van je zijde. Ik lik dan graag je vingers, je handen. Ik wil graag een thuis, waar een  sociaal soortgenootjes van mij zijn, en waar ik naar buiten kan in een veilige tuin of minimaal een veilig balkon. Ik ben gesteriliseerd, geënt, ontwormd en ontvlooid en gechipd.

Wie gunt mij dat thuis dat ik zó verdiend heb?
Je krijgt er een héél lief vriendinnetje voor terug.

Voor meer informatie of bij interesse, aarzel niet en neem contact op via info@stichtingkatendoof.nl

 

mette